Bestelling kaas- en wijnavond

Afhaal 18 oktober

Om een bestelling te plaatsen voor onze afhaalavond op 18 oktober, vul je onderstaand formulier in. Afhalen gaat door in het Fiertelhof (Staatsbaan 149) en kan tussen 17u30 en 19u30.

Kaas- en wijn: afhaal

Naam(Vereist)
Een gevarieerde schotel met verschillende lekkere kazen, geselecteerd door onze vaste kaasboer met de gekende kwaliteit.
Prijs: 16,00 €
Een lekkere charcuterieschotel, met zorg samengesteld door de leden van de ouderraad.
Prijs: 16,00 €
Bij de kaas- en vleesschotels kan je ook een zakje met verschillende broodjes bestellen. Eén zakje is voorzien voor één persoon.
Prijs: 3,00 €
Dit jaar kozen we voor het wijndomein van Alain Grignon. Zijn rode wijn met carignan druiven heeft een dieprode kleur en de wijn heeft een fruitige doch stevige body. Deze wijn wordt gemaakt van 40-50 jaar oude stokken. De kleine opbrengst zorgt voor een intens smakenpalet. Het is vooral het intens zwarte fruit, als bramen en bosbessen, dat de toon aangeeft met een vanille toets van de lichte houtlagering. Een evenwichtig wijntje met een zuivere, middellange afdronk.
Prijs: 12,00 €
Deze wijn is robijnrood van kleur met violette reflecties. intens, complex, fruitig aroma, met tonen van rood fruit (kersen en bramen). Met een opmerkelijke structuur die zacht, warm en behoorlijk tanninerijk is, maar met een fluweelzachte sensuele afdronk. Ronde en intense rode wijn uit Puglia op basis van 100% Primitivo di Manduria druif. Hij heeft een vatrijping van minimum 6-8 maanden gehad. De oogst is laat, waardoor deze prachtige wijn de naam "Ritardatario" krijgt.
Prijs: 20,00 €
Ook onze witte wijn komt van bij Alain Grignon. Deze heerlijke, aromatische, droge witte wijn heeft nuances van zachte appel en perzik. Perfect versmolten aanzet en een romige textuur met een strelend, direct mondcontact van hoger niveau, eindigend in een mooi evenwicht. Een wijn met complexiteit en lengte! In de vrij lange afdronk een zachte pittige specerij. Een mooie droge wijn gemaakt van de viognier druif.
Prijs: 12,00 €
Uit Oostenrijk komt deze schitterende goudkleurige bio wijn in uw glas. In de neus ontdekt u rijp fruit zoals zoals appel, pompelmoes en abrikoos. Daarnaast boterkoek, hout, karamel en een vleugje vuursteen. In de mond krijgen we amandelbitter, rabarber en citrus die elkaar mooi afwisselen. We krijgen kortom een zeer mooie chardonnay. De finale is lang waarbij de houtopvoeding fijn maar persistent naar boven komt. Topwijn! Deze wijn is ook biologisch.
Prijs: 20,00 €
Na het succes van vorig jaar, kochten we dit jaar opnieuw Le Marcel voor onze rosé wijn. Dit is een mooie zalmrose wijn, met in de neus een mooi assortiment van verschillende geuren zoals verse aalbessen, aardbeien, framboos, citrus, kersen en ook een beetje tropisch fruit. In de mond is deze rosé zeer elegant, soepel en vooral zeer fruitig. In de afdronk komen er perziken en bosaardbeien naar voor. Een 'Marcel' is Frans voor een mouwloos hemd. Net zoals het hemd is de Le Marcel Gris de Gris Rosé van Domaines Paul Mas relaxed, recht-voor-z'n-raap en zomers. Elke fles Le Marcel heeft een etiket in de vorm van een hemd. De heer Mas heeft voor deze rosé een zes tal verschillende hemden laten ontwerpen. Welke "marcelleke" verschijnt er op uw tafel?
Prijs: 12,00 €
Tijdslot afhalen
Om het afhalen vlot te laten verlopen, vragen we een tijdslot te kiezen en binnen dat tijdslot uw bestelling te komen afhalen. Elk tijdslot begint op het aangegeven uur en duurt een kwartier.
Via welk kanaal hoorde u over deze kaas- en wijnavond?
Betaalmethode
Je kan kiezen voor Bancontact of overboeking. Wanneer je kiest voor overboeking zal je op de volgende pagina en achteraf ook via mail de betaalgegevens ontvangen. Dit is een Nederlands rekeningnummer, omdat onze betaalpartner in Nederland gevestigd is.
American Express
MasterCard
Visa
Ondersteunde creditcards: American Express, MasterCard, Visa
 

Scroll naar boven